torsdag 27 augusti 2009

playing the part, filling the shoes, growing into it....

när man sitter trött som en gnu på jobbet med rödkantade ögon, en dysfunktionell hjärna och lite lätt svullen hals för att man sovit med tre kattungar i sängen trots att man är lite lätt allergisk mot katter (de somnade i min säng innan jag gått och lagt mig och såg så förgrymmat söta ut när de snusade att jag inte hade hjärta att slänga ut dem) - då är man inte bara lesbian och catlady utan ganska så pretty crazy too är jag rädd...

synden straffar sig som sagt själv, så jag blev väckt (med frekventa mellanrum från ytterst arla morgonstund) genom djupt sittande klor och tänder i mina fötter av förnöjt exhalterade s&m fotfetischister till pälsbollar.

jag tröstar mig med att det aldrig riktigt var meningen att bli vad jag har blivit. och åxå med att eftersom jag lyssnade på soundtracket till mamma mia i bilen till jobbet kan jag inte bara vara crazy catlady, utan tydligen åxå i alla fall lite bög. för att neutralisera.

måndag 10 augusti 2009

storheter i görningen

att samla ihop ungefär fem stycken papper kan vara besvärligare och mer påfrestande än man tror...
idag samlades alla intyg, betyg, bevis och liknande ihop och stoppades, efter 17 kontrollräkningar, ner i ett kuvert som snart ska postas. även om jag tror nästan helt säkert att de kommer ge mig mina tre bokstäver framför min titel, är det ändå massor med pirr i magen och dinosauriefjärilar somm far omkring.
leg.
att det ska vara så stort och laddat?
men fem stycken papper motsvaras av fem stycken år, plus ett år till, det senaste. och så alla framtidstankar som hysts under en ganska lång tid. så det kanske är förståeligt.

nu har jag just flyttat alla mina papper från sin oordning i det förra kontoret till en ny oordning på Mitt Nya Kontor, som inte riktigt känns som min röra än, eller mitt kontor.
nyss snurrade huvudet till och allt blev suddigt. jag undrar om det är leggen som spökar, eller bara värmen.

på onsdag åker jag till tyskland och firar i förskott med mycket hångel och lite annat smått och gott. även om man inte ska ta ut saker i förskott tycker jag allt att hångla, det kan man göra både i för- och efterskott, samt lite till vardags med.


peace out!


Ps:
med risk för besvikelser hoppas jag "legget" ser ut ungefär så här: